Alle Ofelia artikler

Årligt udgiver foreningen bladet Ofelia i forbindelse med søndagens show. Her kan du finde showprogrammet, interessante artikler og relevante interviews fra mavedansverdenen.

It’s supposed to jiggle

Hvorfor sætte BODY POSITIVITY på dagsordenen?
Tanken er at skabe et talerør for, at kropsdiversitet er skønt og at et hyperfokus på kroppen ikke fører noget godt med sig.

Read more

Interview med Orientalsk Eldorado

Fordi alle farver er livsgivende, interessante og udtrykker noget forskelligt. De sætter én i humør alt efter hvilken farve man har fat i. Så alle farver, så der er ét til ethvert humør.

Read more

The Hidden Language of my Soul

Do you try to convey a message with your dancing?
OF COURSE, dance is for me the hidden language of my soul and pain. Everything what I can not tell to friends and people I shout out from my body with dancing.

Read more

2021

Corona-restriktioner sender festivalen ind i online universet. For første gang introduceres et årligt tema. Oriental Festival Denmark sætter i 2021 lys på Body Positivity.

Read more

2022

Festival efter restriktioner og nedlukninger 2022 bliver første år uden nedlukninger og restriktioner. Det er fantastisk at kunne mødes fysisk igen og det kan mærkes. Vi har alle en længsel […]

Read more