Lad os drømme sammen

Historien bag festivalens logo symboliserer i sin enkelhed sammenhold, diversitet og opblomstringen af noget nyt.

Historien bag logoet

Skrevet af Amanda Oriental Dancer, arrangør
Udgivet i Ofelia 2020

Nej logoet er ikke bare en pæn krusedulle – det er også en pæn krusedulle (hvis i spørger mig i hvert fald), men det er også så meget mere. 

Mønstret er inspireret af marrokanske kakler og skal i sin enkelhed symbolisere sammenhold, diversitet og opblomstringen af noget nyt. 
Logoet består af tulipaner, som springer ud i hjerter. Hjerterne er omkranset af en flok cirkler i forskellige størrelser, som for mig symboliserer vores forskelligheder som mennesker, der sammen danner en smuk helhed. 

Vidste i, at tulipanen er en tyrkisk blomst der bl.a. associeres med kærlighed? 

For mig personligt er en af de vigtigste ting, at festivalen skal hylde diversiteten indenfor både orientalsk dans og musik, niveau og stilart. 
Det lyder måske fint og fancy, men tanken er, at alle skal føle sig velkommen til at deltage. Uanset om man er i gang med de første spæde skridt eller man har mange års erfaring. 
Det er også vigtigt for mig, at vi beholder og styrker vores fantastiske sammenhold på tværs af foreninger, danseskoler osv. rundt om i Danmark. Vi er ikke så mange, så det er vigtigt, at vi står sammen. 
Jeg ved, at for mange har showet i Kolding været et af årets absolutte højdepunkter, hvor man mødes med venner fra hele landet og får muligheden for at vise, hvad man har lært i løbet af en sæson. 

Mit ønske er, at festivalen i Fredericia skal kunne udfylde de sko på bedste vis. 
Festivalen er arrangeret til jer – uden jer ville der ikke være nogen at arrangere en festival for. 
Derfor hvis i har ideer, tiltag eller tanker, så vær ikke bange for at komme med dem. Kun sammen kan vi stå stærkere! 

Lad os drømme sammen.

januar 21, 2023