2022

Festival efter restriktioner og nedlukninger 2022 bliver første år uden nedlukninger og restriktioner. Det er fantastisk at kunne mødes fysisk igen og det kan mærkes. Vi har alle en længsel […]

Festival efter restriktioner og nedlukninger

2022 bliver første år uden nedlukninger og restriktioner. Det er fantastisk at kunne mødes fysisk igen og det kan mærkes. Vi har alle en længsel efter at komme ud på dansegulvet og ses med venner og bekendte fra danseverdenen.

Oriental Festival Denmark sætter fokus på fællesskabet i dansen med sloganet #togetherwedance. I praksis ses det i bladet Ofelia og på scenen til årets show. Du kan læse eller genlæse nogle af artiklerne her.

Helt i tråd med ambitionen og tanken bag festivalen blev den arrangeret i et samarbejde med Fredericia Mavedanser Forening, hvis motto er “mavedans for alle“.

Katya Kiipli fra Irland

Katya Kiipli, Irland
Gæstestjerne 2022

Katya Kiipli er en international kendt orientalsk danser, dommer, kostumedesigner og koreograf.

Hun har en bachelorgrad i dans fra Limerick universitet. Gennem tiden har hun vundet adskillige medaljer og er selv arrangør af festivalen Raqs Ireland.

Katya Kiipli, Irland på scenen til Oriental Festival Denmark
Video: Danmark C-TV

Små glimt fra festivalen

Det var fantastisk at mærke fællesskabet i dansen igen.

Raksas optrådte med deres fællesdans. Anna Barner dedikerede sin solo til opmærksomhed på den forfærdelige krig i Ukraine.

Fælles afslutningsdans
Foto: Jørgen Diswal, 2022
Indslag i Danmark C-TV om Oriental Festival Denmark 2022
november 5, 2022