2021

Corona-restriktioner sender festivalen ind i online universet. For første gang introduceres et årligt tema. Oriental Festival Denmark sætter i 2021 lys på Body Positivity.

Festivalen går online

Corona-restriktioner og nedlukninger sender festivalen ind i online universet. For første gang introduceres et årligt tema. Oriental Festival Denmark sætter i 2021 lys på Body Positivity med sloganet #itssupposedtojiggle.

Årets gæstestjerner Orientalsk Eldorado støtter op om temaet med interessante og kropspositive workshops, hvor vi bl.a. skal elske vores maver og finde vores indre ild-danser. Der på smukkeste vis blev gennemført via Zoom.

Helt i tråd med ambitionen og tanken bag festivalen blev den arrangeret i et samarbejde med Fredericia Mavedanser Forening, hvis motto er “mavedans for alle“.

Orientalsk Eldorado

Billede af Orientalsk Eldorado

Gruppen består af 4 passionerede mavedansere der har skabt et workshop-koncept fyldt med alt det bedste de ved fra mavedansen.
De har optrådt og undervist i både internationalt og i Danmark.
I forbindelse med Danish Open Bellydance i 2019 vandt gruppen en 2. plads i Orientalsk Fusion for grupper.

Orientalsk Eldorados indslag til Oriental Festival Denmarks online show

Små glimt fra festivalen

Deltagere til online show, 2021

Til trods for online afvikling fik festivalen kæmpe opbakning med både dansk og international deltagelse blandt publikum og workshopdeltagere.

Se online showet på Oriental Festival Denmarks youtube-kanal

Asynja Tribal optræder med Tribal Fusion Viking Style, 2021
november 5, 2022